Tadalafil Mylan Belgique: De mannelijke macht heeft de gepensioneerde niet geholpen de gezondheid van de dubieuze drug te verbeteren

inhoud:

Tadalafil Mylan Belgique: De mannelijke macht heeft de gepensioneerde niet geholpen de gezondheid van de dubieuze drug te verbeteren

“Male Power” hielp niet: de gepensioneerde besloot de gezondheid van de dubieuze drug te verbeteren

De 80-jarige gepensioneerde uit Grodno besloot om zijn gezondheid te verbeteren door litomaslo te bestellen «Mannelijke kracht». Hiervoor werd hij gepusht door de informatie in de krant, die in de brievenbus werd gegooid. Het beloofde een man een verjongende werking. Mark Ivanovich * besteedde ongeveer 200 roebel aan de stof, maar wachtte niet op het wonderbaarlijke effect van het materiaal.

Een gefrustreerde gepensioneerde kwam naar de redacteur toen hij zich dat realiseerde dat hij op de een of andere manier voor de gek was gehouden. Als belangrijk bewijs bracht hij dezelfde krant mee van waaruit hij informatie en een doos verzamelde sildenafil tadalafil van het medicijn, zelfs met de welbespraakte titel “Mannelijke macht”. Hij vertelde in detail over zijn gevoelens, of beter gezegd, hun afwezigheid:

– Train zoals verwacht: drie theelepels per dag. Na twee cursussen gekocht, volgens de aanbevelingen, en er zijn 8 pakketten. Maar ik voelde geen veranderingen in het lichaam. Ik hoopte dat cederolie in de compositie aanwezig is, – legde hij uit.

De krant “The Amazing Power of Nature” vertelt ons dat het medicijn prostaatadenoom van kanker redt. Er zijn mannen verschil tussen sildenafil en tadalafil van verschillende leeftijden en zij delen hun indrukken en manieren om van hun kwalen af ​​te komen. Een van hen, blijkbaar een uroloog, volgde de prostaatontsteking in twee maanden na het nemen van lithomas. De andere had “wilde pijn” veroorzaakt door prostaatadenoom, en de derde kuur van het medicijn werd hersteld door seksuele kracht en de voormalige libido. Het is moeilijk te geloven dat de mensen op de foto’s die vertellen over hun wonderbaarlijke genezing echte tekenen zijn. Maar hun geografie is breed: van Moskou tot Tambov.

De lijst met indicaties voor “Man sterkte“is vrij groot: normalisatie van intieme omstandigheden, preventie van kanker, vroegtijdige veroudering, hart- en vaatziekten en atherosclerose. Het lijkt erop dat lithosolen moeten worden genomen voor obesitas, evenals voor degenen die stoppen roken of doorgaan met “systematisch gebruik van erectiele pillen tadalafil alcohol”. Het blijkt dat deze lijst is ontleend aan het medische naslagwerk van Tadalafil Mylan Belgique.

De gepensioneerde was niet gealarmeerd dat de bereiding van zo’n breed werkingsspectrum alleen oliën bevat: naast ceder, tarwekiemolie, naaldhout, duindoorn, druivenmostextract. Een belangrijk effect geeft blijkbaar een “witte mummie” waar er honderd sporenelementen zijn.

READ  Tadalafil Wiki: Mannelijke kracht is gezond. Welke producten zouden in het sterke geslachtsdieet moeten zijn; Pro Kitchen Kitchen Argumenten en feiten

Cedar defect

De krant biedt ook een aantal “interessante” substanties met sprekende namen. Dus, “Ukhonorm” belooft op elke leeftijd een goed oor tadalafil-forum. “Altai’s hart” wordt natuurlijke siroop genoemd, die “erin slaagde te doen wat de sterkste medicijnen en professionele medicijnen niet konden doen”. Natuurlijk kan het medicijn omgaan met een hartaanval, druk en beroerte. Het is niet moeilijk te raden aan de hand van de naam van de getuigenis van ‘Diabetische norm’ en ‘Venomasi’.

Verkoop van verkopen worden Okapin-druppels genoemd, die beloven terug te keren. De naam “Siberische reiniging met cederolie” lijkt zinloos, maar het medicijn belooft schildklierhulp, hartaanval, chronische bronchitis, wonden en God weet het wat anderszins.

Het is niet moeilijk om te raden dat beoordelingen van mensen die genezen zijn, gekoppeld zijn aan elk medicijn, van Grozny tot Irkutsk. Deze verhalen hebben een ziel nodig: de bittere aandoening die door tadalafil werd aanbevolen, waarbij ervaren mensen “oplossen” na het innemen van het drankje. Tegelijkertijd geven respondenten vaak aan dat zij zogenaamd de artsen zelf zijn. Natuurlijk bevestigt het mensen in leeftijd. Voor een grotere overtuiging is “CU Declaration of Conformity” aan bijna alle kleine gedrukte artikelen toegevoegd. Wat de auteur zegt, verwijzend naar de wettelijke bepaling op douanegebied, is niet bekend.

Schadelijke fundamenten

De voorbereidingen worden getroffen door de Russian LLC Scientific Production Company Apifitogroup, gevestigd in Perm. De importeur naar Wit-Rusland en de eigenaar van de krant – ChTUP “FitoMaks Trade” bevindt zich in Minsk.

Het bleek dat dit bedrijf op de zwarte lijst van het ministerie van Handel viel. Volgens informatie in de pers heeft het ministerie van Handel de advertentie in de krant “The Amazing Power of Nature” officieel verkeerd genoemd. Een paar jaar geleden waren tadalafil 60 dergelijke brochures verboden. Na de wet kun je alleen reclame maken voor drugs. Advertentietabbladen die zijn opgelegd aan alle anderen producten met genezend effect. Dodgy bedrijven vonden een uitweg en begonnen met het publiceren van achterwaartse beoordelingen van de producten, maar dergelijke informatie werd als illegaal beschouwd. Een aantal bedrijven dat zijn producten op deze manier promoot, kreeg een boete.

Beperkingen op de reclame voor dergelijke stoffen zijn ook van toepassing op beurzen. Maar voor zover wij weten, werd heel Juni geadviseerd door tadalafil wirkstoff op tentoonstellingen in de cafés Grodno, Schuchin, Baranovichi en Lida over wonderbaarlijke substanties.

Tadalafil Mylan Belgique: De mannelijke macht heeft de gepensioneerde niet geholpen de gezondheid van de dubieuze drug te verbeteren

Waarom verbannen publicaties van publicaties het land blijven doorkruisen, en dubieuze tentoonstellingen worden in verschillende delen georganiseerd, de correspondent van “Perspectives” besloot het zelf uit te zoeken. Gelukkig werkt de telefoon de klok rond.

READ  Tadalafil 40 mg: Oorzaken van impotentie bij mannen ouder dan 40 - invloedsfactoren, medicatie en psychologische therapie

Storend gesprek

Het meisje dat zichzelf introduceerde als operator van het FitoMax Trade-bedrijf legde uit dat de gepensioneerde het geld niet kan teruggeven ernaar toe open het pakket van de stof, en nog meer, Tadalafil Mylan is meer voor de inhoud:

– Begrijp, dit is geen chemische substantie, maar een natuurlijke. Het moet lange tijd worden gebruikt en rekening houden met de ernst van de ziekte – tadalafil quora tsjilpte aan het andere uiteinde van het snoer.

– Reken op maanden, jaren?

“Na een ontvangst van een maand is er al een effect”, verzekerde de stem.

– Onze gepensioneerde nam meer dan deze periode.

– Wat is zijn zuurgraad? Als je maagzuur hebt, neem dan een maaltijd – het meisje hield de verdediging.

“Ik heb geen idee wat zijn zuurgraad is.” Ik ben een journalist, geen dokter. En jij?

Ik heb ook een bestel tadalafil zonder een recept. Maar ik weet alles van de producten, “antwoordde de operator.

– Denk je dat die zuurgraad nog steeds het effect van het medicijn beïnvloedt?

“Ik denk het wel,” zei het meisje peinzend.

– Nou, vertel me, dank u, hoe kwam de verboden krant in de doos van de gepensioneerde?

– Dit is een gratis krant die wordt uitgedeeld aan mailboxen – alsof de beller de vraag niet had gehoord.

Tadalafil Mylan Belgique: De mannelijke macht heeft de gepensioneerde niet geholpen de gezondheid van de dubieuze drug te verbeteren

“Maar reclame maken voor medicijnen met een therapeutisch effect die niet als geneesmiddel zijn geregistreerd, is in het land verboden,” probeerde ze te overtuigen.

“We hebben een natuurlijk product,” hoorde ze terug.

“Maar je belooft het genezende effect waar we het net over hebben of niet?”

– Ik vind het moeilijk. We hebben uw bezwaar geregistreerd en zullen een week antwoorden. Nee, onze administratie kan niet bellen – vat het meisje samen.

In feite was het niet mogelijk om contact op te nemen met het management van het bedrijf – de enige hoofdtelefoon die bij het bedrijf was aangemeld, was stil.

READ  Tadalafil 10 mg Bestel: De sterkte van de man hangt af van de gezondheid van de botten

Maar ze wisten een opmerking te krijgen van het ministerie van Handel in de Republiek Belarus. De departementale persdienst legde uit dat het nodig is om elke zaak te begrijpen:

– Volgens de wet op het openbaar bestuur kan het bedrijf worden gestraft in verband met deel 1 van artikel 12.15, aangezien reclame voor het geneesmiddel door tadalafil 20 mg aankoop van goederen, daar niet medische apparaten zijn, zijn verboden. Voor dergelijke overtredingen een boete van 20 tot 50 basiseenheden. Maar we moeten het begrijpen, misschien met de medewerking van het ministerie van Volksgezondheid. Stuur alstublieft een krant, uitgelegd het ministerie van Anti-Monopoly Verordening en Handel.

Misschien staat de financiële omzet van financiële bedrijven hen toe boetes te betalen. Als ze geen toestemming hadden om activiteiten uit te voeren voor dergelijke schendingen, vond het ministerie van Handel het moeilijk om te antwoorden. Maar ze hebben uitgelegd dat dit proces nogal moeilijk is. En dat betekent dat, ondanks de uitkomst van de zaak, het aantal geloofwaardige kopers dat overeenkomt met de Grodno-gepensioneerde wordt aangevuld.

Mark Ivanovich, hoewel hij begreep dat hij “gescheiden” was, besloot hij de rest van de drankjes te bewaren tadalafil sandoz 10 mg. Wat als hetzelfde wacht op het gewenste effect. Ondanks de dood sterft de laatste.

Mijn metgezel, pap

toevallig

Artsen die werden benaderd door de journalist Perspectives weigerden commentaar te leveren op de effecten van dergelijke drugs. Ze verduidelijkten dat er een officieel systeem is voor de behandeling van ziekten en dat “mannelijke macht” bijvoorbeeld niet is opgenomen in de lijst van geneesmiddelen die zijn voorgeschreven voor prostaatadenoom of intieme aandoeningen.

* Voornaam en patroniem gemodificeerde vidalista tadalafil 60 mg om ethische redenen.

Bevoegde mening

Het hoofd van de openbare vereniging “Grodno Centre for Legal Assistance to Consumers” Zhanna Gostiayeva:

– Theoretisch is dat zo het is mogelijk om het geld terug te geven aan de gepensioneerde. Het is moeilijk om te bewijzen dat het product van slechte kwaliteit was. Er moet echter worden nagegaan of de producten voldoen aan de verstrekte informatie. Als de koper werd misleid en hij niet adequaat kon beoordelen of hij dat wel was nodig hebben het product in kwestie moet het bestede geld worden teruggegeven. Je kunt er tenminste voor vechten in de rechtbank.

Bron: Perspectief

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *