Tadalafil 20Mg Te koop: voorbereidingen voor een potentiële stijging van de vraagprognose

inhoud:

Tadalafil 20Mg Te koop: voorbereidingen voor een potentiële stijging van de vraagprognose

POTENTIËLE STIMULATIE VOORBEREIDING: vraagprognose

POTENTIËLE STIMULATIE VOORBEREIDING: vraagprognose

Voorbereidingen voor potentiële stijgingen: voorspelling van de vraag De redenen voor erectiestoornissen zijn anders: het is ook een levensstijl (lichamelijke inactiviteit, roken, alcohol, drugs) en stress en metabole stoornissen (diabetes, obesitas) en hart- en vaatziekten (atherosclerose, arteriële hypertensie, beroerte) en het nemen van bepaalde medicijnen (antidepressiva, tranquillizers , hormonen, sommige middelen tegen maagzweren en bloeddrukverlagende medicijnen, zelfs sommige ontstekingsremmende middelen).

Door de sterkte (erectiestoornis) in ongeveer 80% van de gevallen te verminderen, kunt u de biologische of farmacologische oorzaak van het voorval identificeren.

Bij de meeste mannen is ED geassocieerd met een aantal risicofactoren met chronisch ziekten, medicijnen en levensstijl. De initiële kracht valt vaak door psychologische factoren (stress, depressie), maar de reden voor erectiel disfunctie is nog steeds voornamelijk te wijten aan de verzwakte vasculaire functie van geslachtsorganen.

Helaas gaat meer dan 90% van de mannen niet naar de dokter voor behandeling verminderde sterkte. Patiënten zijn vaak beschaamd om toe te geven dat ze aan erectiestoornissen lijden, omdat ze dit ten onrechte beschouwen als een psychologisch in plaats van een medisch probleem.

Momenteel zijn er geen officiële statistieken over het aantal mannen in Rusland en in de wereld erectiestoornissen.

Op basis van gegevens uit het uitgevoerde onderzoek is de hoeveelheid tadalafil parace van drugsgebruik toegenomen behandeling van erectiele dysfunctie in Rusland, jaarlijks en in 2007, 6 790 duizend pakketten in fysieke termen, ter waarde van $ 100 miljoen.

Tot 2002 waren alleen geïmporteerde producten uit deze groep op de markt. In 2002 bood het aan binnenlandse producent Materia Medica markt een Russisch gefabriceerd geneesmiddel – Impaza, waarvan de omzet in het eerste jaar op de markt 26,6% bedroeg van de totale verkoop in reële prijzen.

Kenmerken van medicijnen voor behandeling van erectiestoornissen

Motion Regulators – een groep geneesmiddelen, waaronder verschillende geneesmiddelen voor de behandeling van erectiestoornissen.

Erectiestoornissen (ED) – Onvermogen om een ​​erectie te bereiken en / of te behouden die voldoende is voor geslachtsgemeenschap – blijft een belangrijk sociaal en medisch probleem in over de hele wereld. Volgens moderne concepten, met seksuele stimulatie, wordt het parasympathisch zenuwstelsel geactiveerd. De afgifte van mediatoren, met name stikstofmonoxide (NO, endotheliale relaxant factor) van het vasculaire endotheel van de cavalichamen, leidt tot de accumulatie van cyclisch guanosine monofosfaat (cGMP) in het cavaleweefsel en ontspanning van gladde spiercellen door de wanden en holten van de dragende slagader. Het vullen van de caviteiten met arterieel bloed veroorzaakt compressie van de venulen en blokkeert de uitstroom van bloed uit de penis (veno-occlusief mechanisme) – erecties optreden. Vasculaire gladde spiercellen metaboliseren cGMP met fosfodiësterase type 5 (PDE5). Met ontspanning is er een vermindering van gladde spiercellen, een afname van de bloedstroom door de bloedvaten en een toename van de veneuze uitstroom. ED kan te wijten zijn aan onvoldoende vasodilatatie vanwege cGMP-deficiëntie of verminderde vasculaire gevoeligheid voor cGMP, gebrek aan compressie van penisaders als gevolg van bindweefselproliferatie of een combinatie van deze oorzaken. Er wordt aangenomen dat ED in 80% van de gevallen optreedt als gevolg van verschillende organische oorzaken en in 20% als gevolg van psychologische factoren. Vaak is er een combinatie van deze factoren. onder oorzaken ED is leeftijd, roken, aanwezigheid van diabetes, atherosclerose en anderen. Apcalis tadalafil-behandeling, zoals diastose-thiazide, niet-selectieve bèta-adrenerge blokkers, sympathicolytica, enz., Kunnen bijdragen aan het optreden van ED.

Vele eeuwen zijn verschillende stimulerende tadalafilproducten gebruikt, voornamelijk van plantaardige oorsprong. veel van die Tadalafil 20Mg Te koop was afrodisiacum en had hallucinogene, psychostimulerende en andere eigenschappen. Al eeuwenlang wordt zeepaard gebruikt in de oosterse geneeskunde verbeteren seksuele functie en overwinnen seksuele zwakte, elimineren van frigiditeit bij vrouwen, voortijdige ejaculatie bij mannen en verhoog de volheid en helderheid van orgasme sensaties. Een duidelijke bijdrage aan de studie van de biologische eigenschappen van de zeepaardjes werd geleverd door Hirokhot (1901-1989) – de voorlaatste Japanse keizer die geïnteresseerd was in mariene biologie en een aantal interessante werken op dit gebied liet.

Eerder was effectieve therapie voor vermogensstoringen verbonden met intracaverneuze toediening van geneesmiddelen, maar nu is het aantal zeer effectieve orale geneesmiddelen toegenomen.

Onder de medicijnen voor behandeling van erectiestoornissen zijn de volgende groepen:

I) Stikstofmonoxide versterkers:

1) selectieve PDE5-remmers: sildenafilcitraat, tadalafil, vardenafil;

2) Geen synthase-activatoren – Impaza (homeopathisch middel);

II) alfablokkers:

1) selectieve alfa2 adrenerge blokkers: yohimbine (yohimbine hydrochloride);

2) niet-selectieve alfablokkers: fentolamine;

III) prostaglandine E-analogen: alprostadil;

IV) Complexe samenstellingsmiddelen

V) androgenen: testosteron;

Wij) myotrope antispasmodica: papaverine.

Fosfodiesteraseremmers zijn eerstelijns medicijnen voor behandeling van ED. Het werkingsmechanisme voor alle drie geneesmiddelen in deze groep is hetzelfde: ze hebben een perifere effect dat selectief cGMP-specifieke PDE5 remt, wat verantwoordelijk is voor de afbraak van cGMP in holle gaten. Vanwege de blokkade van PDE5 en de stabilisatie van cGMP versterken geneesmiddelen in deze groep het effect van stikstofmonoxide, dat guanylaatcyclase activeert, wat leidt tot een toename van cGMP-niveaus, ontspanning van gladde spieren in de cavellichamen en hun bloedstroom. Er is geen direct ontspannend effect op de gladde spieren van de corpora cavernosa. Talrijke klinische onderzoeken hebben de werkzaamheid en veiligheid van PDE5-remmers voor de behandeling van ED gedocumenteerd. Deze medicijnen variëren in duur: sildenafilcitraat en vardenafil duren tot 5 uur, tadalafil – tot 36 uur. Het effect manifesteert zich alleen door seksuele opwinding. De langetermijneffectiviteit van Tadalafil stelt u in staat de spontaniteit en natuurlijkheid van seksuele relaties te herstellen.

READ  Tadalafil 20 mg kopen: Kracht bij mannen ouder dan 60 jaar

Sildenafilcitraat en vardenafil hebben een vergelijkbare chemische structuur, terwijl tadalafil significant verschilt van die in tadalafil-ervaring wat betreft structuur en farmacokinetische eigenschappen.

Naast de gladde spier van de corpora cavernose, is PDE5 aanwezig in kleine hoeveelheden in bloedplaatjes, vasculair glad spierweefsel en inwendige organen en skeletspieren. Remming van PDE5 in deze weefsels kan in vitro leiden tot een toename van de antiaggregatoire activiteit van stikstofmonoxide door bloedplaatjes, onderdrukking van de vorming van bloedplaatjesaggregaat en perifere arterioveneuze dilatatie in vivo. Er zijn duidelijke verschillen in medicatie tussen geneesmiddelen voor PDE6, die een belangrijke rol spelen bij de transformatie van lichtpulsen in de retinale zenuwen. Bovendien verschillen deze drie geneesmiddelen in activiteit tegen PDE11. Tadalafil is 14 keer selectiever voor PDE5 dan voor PDE11, maar remt dit enzym niet bij therapeutische doses. Tot nu toe is het aangetroffen in verschillende weefsels van het menselijk lichaam (bijvoorbeeld in het hart, de thymus, de hersenen en de eierstokken), maar de rol ervan in het metabolisme blijft onontgonnen. Sildenafilcitraat en vardenafil hebben geen remmend effect op PDE11.

In alle PDE5-remmers is het effect van het effect ongeveer hetzelfde (na 30-60 minuten), maar de duur varieert aanzienlijk. Het effect van tadalafil (tot 36 uur) lijkt langer dan andere. Neem het medicijn in, ong. 1 uur voor de geslachtsgemeenschap. Alle drie de geneesmiddelen (sildenafilcitraat, vardenafil en tadalafil) worden snel in het maagdarmkanaal geabsorbeerd. Absolute biologische beschikbaarheid is anders: sildenafilcitraat – 40%, vardenafil 15%. De concentratie sildenafilcitraat en vardenafilpiek na 1 uur en tadalafil na 2 uur. Absorptie vindt voornamelijk plaats in de dunne darm; De inname van vet voedsel vertraagt ​​of verergert de opname van tadalafil niet, maar vermindert en vermindert de absorptie van sildenafilcitraat en vardenafil. De halfwaardetijd van sildenafilcitraat en vardenafil uit bloedplasma is 3-5 uur en tadalafil is 17-21 uur. Ondanks de lange halfwaardetijd heeft tadalafil geen accumulatievermogen, de evenwichtsconcentraties worden bereikt op de vijfde dag van de dagelijkse inname. De belangrijkste stoffen en belangrijke metabolieten zijn bijna volledig gebonden aan plasma-eiwitten. Sildenafilcitraat, vardenafil en tadalafil worden gemetaboliseerd in de lever, met deelname van het CYP3A4-iso-enzym en in mindere mate CYP2C9. CYP3A5 is ook betrokken bij het metabolisme van vardenafil. De selectiviteit van de werking van metabolieten wordt gehandhaafd, de activiteit is meer dan 50% lager dan de uitgangsmaterialen. Tadalafil-metabolieten zijn inactief.

Alle PDE5-remmers hebben een vergelijkbaar werkingsmechanisme in verband met hun effect op NO / cGMP. Ze verbeteren het antihypertensieve en microcirculatoire versterkende effect van NO-donoren, inclusief nitraten, daarom mogen patiënten die dergelijke geneesmiddelen krijgen geen PDE5-remmers krijgen. Wanneer het gelijktijdig wordt toegediend met cytochroom P450 CYP3A4-remmers (HIV-proteaseremmers, erytromycine, ketoconazol), wordt aanbevolen om de dosis PDE5-remmers te verlagen. Alcoholinname heeft geen invloed op de biotransformatie van PDE5-remmers. Wanneer het wordt ingenomen met acetylsalicylzuur, neemt de bloedingstijd niet toe.

Endotheliotrope geneesmiddelen, naast PDE5-remmers Tadalafil 20 mg, omvatten het homeopathische geneesmiddel Impaza. De samenstelling van Impazy omvat affiniteit tadalafil jelly-gezuiverde antilichamen (een mengsel van homeopathische verdunningen C12, C30 en C200) voor humaan endotheliaal NO-synthase (NO-synthase) – een enzym dat betrokken is bij de productie van stikstofmonoxide. Impaza verhoogt de activiteit van endotheliale NO-synthase, herstelt de NO-productie van endotheel tijdens seksuele stimulatie, verhoogt het gehalte aan cGMP in gladde spieren en bevordert hun ontspanning, wat leidt tot een toename van de bloedvulling van de holtes.

Tadalafil 20Mg Te koop: voorbereidingen voor een potentiële stijging van de vraagprognose

In tegenstelling tot PDE5-remmers, die de werking van stikstofmonoxide verbeteren als gevolg van langzamere afbraak en accumulatie van cGMP, beïnvloedt Impaza rechtstreeks de productie van stikstofoxide aan het endotheel van bloedvaten. De resultaten van preklinische en klinische onderzoeken wijzen uit dat Impaza bij langdurig gebruik niet alleen bijdraagt voor normalisatie van indicatoren die de seksuele sfeer kenmerken (inclusief erectiele functie, libido, enz.), maar ook de vasculaire endotheliale functie verbetert. Impaza is het gekozen medicijn bij patiënten met hart- en vaatziekten, omdat het de bloeddruk niet beïnvloedt, heeft geen nadelige invloed op de circulatie van de kransslagader. Opgemerkt moet worden dat met IHD in de regel ook ED wordt gedetecteerd en PDE5-remmers gecontra-indiceerd zijn bij deze patiënten, die in de meeste gevallen stikstofoxide (nitraten) doneren.

Yohimbine (yohimbina hydrochloride) is een alkaloïde uit de schors van de West-Afrikaanse boom Corynanthe yohimbe en de wortels van Rauwolfia serpentina. Het is een selectieve blokkering van centrale en perifere presynaptische alfa2-adrenoreceptoren. Bij hoge doses blokkeert het postsynaptische alfa-adrenoreceptoren. In gematigde doses veroorzaakt het vasodilatatie van de bekkenslagaders, wat bijdraagt voor verbetering van erectiele functie (verhoogt de erectie, verlengt de tijd van geslachtsgemeenschap) stimuleert de spermatogenese. Door de effecten op het centrale zenuwstelsel verbetert het de gemoedstoestand, verhoogt de mobiliteit van de motor, seksuele aantrekkelijkheid, tadalafil sandoz 2 5 mg kan de angst verhogen. In een aantal klinische onderzoeken was het effect van yohimbine de placebo niet te boven. De bovenstaande eigenschappen staat gebruik toe het medicijn voor de preventie en behandeling van de psychogene vorm van erectiestoornissen, evenals sildenafil versus tadalafil als tonicum voor mannen. Yohimbine (yohimbina hydrochloride) wordt voorgeschreven voor cursussen (indien nodig herhaald) gedurende maximaal 10 weken. Yohimbine (yohimbinehydrochloride) dient niet te worden gecombineerd met geneesmiddelen die de gemoedstoestand beïnvloeden, inclusief met antidepressiva.

READ  Tadalafil 10 mg: potentie van 56 jaar. Waarom heb je problemen met kracht

Het belangrijkste werkingsmechanisme van fentolamine is een niet-selectieve blokkade van postsynaptische alfa1-adrenoreceptoren, die leidt tot verstoring van de transmissie van adrenerge vasoconstrictiepulsen. Hierdoor werkt fentolamine voornamelijk als een blokkade van detumescentie en wordt het vaker in combinaties gebruikt (zie aanvullende papaverine). Het wordt gebruikt in de vorm van intracaverneuze injecties en in orale pillen.

Alprostadil – een analoog van prostaglandine E wordt topisch toegepast. Met intracaverneuze of intraurethrale toediening heeft het een ontspannend effect op de gladde spieren van de caviteiten. helpt met Vergroting van de bloedstroom en verbetering van de microcirculatie die leidt tot een geschikte erectie. Heeft geen invloed op ejaculatie en bevruchting. Een van de waarschijnlijke werkingsmechanismen van het geneesmiddel is te wijten aan het vermogen van alprostadil om te binden aan specifieke receptoren op het celoppervlak en om de activiteit van adenylaatcyclase te veranderen. Dit leidt tot een toename van de concentratie van cAMP in de cellen, een afname van het gehalte aan vrij intracellulair calcium en de ontspanning van de gladde spiervezels in de caverneuze slagaders, wat de functie van het veno-occlusieve mechanisme verbetert. Aan de andere kant is alprostadil een antagonist van verbindingen die betrokken zijn bij de overdracht van zenuwimpulsen naar alfa-adrenerge synapsen en remt de presynaptische afgifte van norepinefrine in het rollende hout van de penis.

Alprostadil wordt intrauretrisch geabsorbeerd uit de urethrale mucosa van een sponsachtig lichaam. Effecten ontwikkelen zich binnen 5-10 minuten na toediening en duren 30-60 minuten. Een deel van de toegediende dosis wordt verdeeld in de caverneuze lichamen (via de veiligheidsvaten), de rest in het perineale veneuze netwerk; alprostadil, dat de centrale veneuze bloedbaan is binnengegaan, is bijna volledig verwijderd van de systemische circulatie van de longen; T1 / 2 – 0,5-1 min. Gemetaboliseerd met de vorming van verschillende derivaten van PGE1. Het wordt onmiddellijk voor de geslachtsgemeenschap gebruikt.

Gelijktijdig gebruik van alprostadil met andere geneesmiddelen die in het cavalichaam worden geïnjecteerd, kan leiden tot een vertraagde erectie of priapisme. Gelijktijdig gebruik van alprostadil met myotropische spasmolytica (papaverine, bendazol) en alfablokkers kan ook leiden tot langdurige erecties. Alprostadil kan het effect van antihypertensiva en vasodilatoren vergroten.

Middelen voor Complexe samenstellingen zijn stoffen en voedingssupplementen van plantaardige en dierlijke oorsprong. Ze hebben verschillende werkingsmechanismen: de actieve stoffen in hun samenstelling (fytosterolen, biostimulinen, natuurlijke tocoferolen) hebben een tonisch, stimulerend en versterkend effect. Deze medicijnen hebben proandrogene activiteit, stimuleren de spermatogenese, verlagen de viscositeit van het sperma, hebben anti-inflammatoire en antimicrobiële activiteit. Invloed op de centrale mechanismen van erectie en testikels, herstel / verhoging van het libido, seksuele tevredenheid, productie van compleet sperma. Ze verbeteren de fysieke en mentale prestaties, elimineren overwerk en hebben een mild kalmerend effect. Wanneer ze topisch worden gebruikt, verbeteren deze hulpmiddelen de erectie door de bloedtoevoer naar de penisholte te vergroten. De farmacokinetiek en kenmerken van de complexe geneesmiddelinteractie zijn niet goed bekend. Het zijn normaal gesproken voorgeschreven cursussen, met uitzondering van de huidige voorbereidingen.

Indicaties voor het voorschrijven van geneesmiddelen uit grote groepen van krachtregelaars komen vaak voor: erectiestoornissen van neurogene, vasculaire, psychogene of gemengde etiologie. Alprostadil wordt ook gebruikt voor het uitvoeren van een farmacologische test in een complex van diagnostische tests voor erectiestoornissen. Bereiding van cialis (tadalafil) 20 mg 8-tabletten complexe samenstelling wordt vaker gebruikt voor psychogene ED, met een afname van seksuele activiteit bij ouderen.

Regelgevers van kracht hebben een aantal bijwerkingen die de hele groep gemeen hebben. Deze omvatten hoofdpijn, duizeligheid, huiduitslag; priapisme. Bij gebruik van PDE5-remmers, blozen van het gezicht, verminderde visuele zichtbaarheid bij het nemen van sildenafilcitraat en vardenafil (kleurveranderingen, verhoogde gevoeligheid voor licht, wazig zicht), is er ook sprake van verstopte neus. Bij gebruik van tadalafil en boom yohimbine (yohimbine hydrochloride), kunnen hypertensie, tachycardie, orthostatische afbraak, agitatie, tremor, geïrriteerdheid, angst of verminderde diurese voorkomen. Het gebruik van alprostadil kan gepaard gaan met pijn in de penis, bloeding uit de urethra, urine-incontinentie, bekkenpijn, onderrug, maag; hematoom, jeuk, zwelling en ontsteking kunnen optreden op de injectieplaats.

Bij sommige ziekten en aandoeningen is het gebruik vankrachtregelaars gecontra-indiceerd: overgevoeligheid, anatomische vervorming van de penis; ziekten die priapisme kunnen veroorzaken – sikkelcelanemie, leukemie, enz. ernstige somatische pathologie, waarbij seksuele activiteit gecontraïndiceerd is (vooral acuut myocardiaal infarct die de afgelopen 90 dagen heeft geleden, onstabiele angina of angina die optreedt tijdens geslachtsgemeenschap, hartfalen in de 2e en 2e generatie hogere klasse in NYHA, ontwikkeld in de afgelopen 6 maanden, ongecontroleerde hartritmestoornissen, arteriële hypotensie, ongecontroleerde arteriële hypertensie, beroerte gedurende de laatste 6 maanden). Het wordt niet aanbevolen om deze te gebruiken stoffen voor patiënten met mentale en intellectuele handicaps. PDE5-remmers en yohimbine zijn gecontra-indiceerd bij ernstige nier- en leverfalen. Bovendien zijn PDE5-remmers gecontra-indiceerd tijdens het gebruik van NO-donoren, incl. nitraten (verhoogde antihypertensieve en antibloedplaatjes) en bètablokkers (mogelijkheid van hypotensie) met retinale dystrofie. Ze moeten met voorzichtigheid worden gebruikt bij patiënten met aortastenose of obstructieve hypertrofische cardiomyopathie, in de aanwezigheid van ernstige arteriële en orthostatische hypotensie. yohimbine cialis tadalafil gelei (yohimbine hydrochloride) is gecontraïndiceerd in geval van gelijktijdige adrenomimetische tachycardie. Beperkingen op het gebruik ervan zijn maagzweren en de geschiedenis van de ziekte van de twaalfvingerige darm en de incidentie van psychische aandoeningen. Alprostadil is gecontra-indiceerd bij veneuze trombose en verhoogde viscositeit van het bloed.

READ  Tadalafil 20 mg Prijs: man 60 jaar psychologie & 8212; DUCsever.Ru

Minder, in vergelijking met PDE5-remmers, yohimbine en alprostadil, androgene testosteron en myotropische agentia, speelt papaverine een rol bij de behandeling van ED.

Testosteron is een van nature biologisch actieve androgeen. Zijn apparaten worden gebruikt voor substitutiebehandeling. Er zijn zowel injecteerbare vormen als oraal. De indicatie voor gebruik is erectiestoornis veroorzaakt door hypogonadisme.

Papaverine wordt gebruikt voor intracaverneuze injecties; hoge concentraties worden gebruikt waar het dubbele hemodynamische effect tot uiting komt – vergroting van de penslagers en vernauwing van de aderen, leidend tot de activering van het veno-occlusale mechanisme. Bovendien is papaverine een niet-selectieve fosfodiësteraseremmer. Bij gebruik bij hoge concentraties komen bijwerkingen van papaverine voor: ontwikkeling van caverneuze fibrose, priapisme, hepatotoxiciteit, systemisch effect. Om het risico op priapisme en caverneuze fibrose te verminderen, worden combinaties gebruikt: papaverine + fentolamine (bimix), papaverine + fentolamine + alprostadil (trimix).

Naast de bovengenoemde middelen ondergaan klinische onderzoeken van kaliumkanaalactivator Minoxidil klinische proeven als een klinische proef. Met ED wordt het gebruikt als een oplossing voor de penis. Vanwege de opening van kaliumkanalen, de uitzetting van arteriolen en een toename van de bloedstroom.

In klinische onderzoeken werden goede resultaten verkregen, die de werkzaamheid van opioïdreceptorantagonisten naloxon en naltrexon in idiopathische ED aangaven. Het effect van deze stoffen hangt waarschijnlijk samen met veranderingen in het niveau van hormonen die vrijkomen in het centrale zenuwstelsel of een afname van remmende pulsen van het ruggenmerg of sacrale tadalafil sandoz 20 mg van het parasympathische knooppunt. De werkzaamheids- en veiligheidsstudies van opioïde receptorantagonisten zijn niet voltooid.

Ook tijdens klinische onderzoeken draagt ​​een agonist van D1- en D2-dopaminereceptoren van de hypothalamus apomorfine bij tot de incidentie van erectie. Het medicijn wordt sublinguaal voorgeschreven, intranazalno en s / c (voor diagnostische tests).

Antidepressivum trazodon remt selectief de opname van serotonine in het CZS. Het heeft een perifeer niet-selectief alfa-adrenoblokkerend effect en veroorzaakt tumescentie door intracaverneuze toediening. Echter, volgens klinische studies is intracaverneuze toediening van trazodon Tadalafil 20 geen effectieve behandeling voor ED. Tegelijkertijd is het het is mogelijk om trazodon te gebruiken bij aandoeningen van libido en kracht en als antidepressivum bij patiënten met ED.

Het effect op het proces met erectie van VIP (vasointestinal peptide), een neurotransmitter die vasculaire dilatatie verschaft, wordt nog steeds bestudeerd. Bij intracaverneuze toediening beïnvloedt het de tumorsnelheid, daarom zou het alleen in combinatie met fentolamine mogen worden gebruikt.

Andere potentiële editors voor ED zijn melanocortine receptor agonisten (melanotan). Van groot belang is het werk in gentherapie van ED en de studie van vasculaire endotheliale groeifactor. Identificatie van moleculair-genetische oorzaken voor ED en ontwikkeling van nieuwe zeer effectieve en veilige geneesmiddelen – onder voorbehoud van verder onderzoek op dit gebied.

Sildenafilcitraat (Sildenafil-citraat)

Farmacologische groep – versterking van toezichthouders

Nosologische classificatie (ICD-10)

›› F52.2 Onvoldoende genitale respons

Latijnse naam – Sildenafil-citraat

Chemische naam

1 – [[3- (6,7-dihydro-1 -methyl-7-oxo-3-propyl-1H-pyrazolo [4,3-a] pyrimidine-5-yl) -4-ethoxyfenyl] sulfonyl] piperazine-citraat

Bruto formule – C22H30N6O4S.C6H8O7

CAS-code – 171599-83-0

Help, ik ben gehackt!

Eigenschappen: Wit of bijna wit kristallijn poeder, oplosbaarheid in water 3,5 mg / ml.

farmacologie

Yohimbine hydrochloride * (Yohimbine hydrochloride *)

Tadalafil 20Mg Te koop: voorbereidingen voor een potentiële stijging van de vraagprognose

Farmacologische groep – versterking van toezichthouders

Nosologische classificatie (ICD-10)

›› F52.2 Onvoldoende genitale respons

Latijnse tadalafil brein naam – Yohimbine hydrochloride *

Chemische naam

Methyl (16 alpha, 17 alpha) -17-hydroxychimiban-16-carboxylaat (als hydrochloride)

Bruto formule – C21H26N2O3.HCl

CAS-code – 65-19-0

Functie: Alkaloïde uit de bast van de West-Afrikaanse boom Corynanthe yohimbe en de wortels van Rauwolfia serpentina. Kristallijn poeder, geurloos.

Vardenafil * (Vardenafil *)

Farmacologische groep – versterking van toezichthouders

Nosologische classificatie (ICD-10)

›› F52.2 Onvoldoende genitale respons

Latijnse naam – Vardenafil *

Chemische naam

1 – [[3- (1,4-dihydro-5-methyl-4-oxo-7-propylimidazo [5,1-f] [1,2,4] triazine-2-yl) -4-ethoxyfenyl] sulfonyl ] -4-ethylpiperazine (in de vorm van monohydrochloride)

Bruto formule – C23H32N6O4S

CAS-code – 224785-90-4

Beschrijving: Selectieve remmer van cGMP-specifieke fosfodiësterase type 5 (PDE5). Vardenafil-hydrochloride is een bijna kleurloze vaste stof met een molecuulgewicht van 579,1; De wateroplosbaarheid is 0,11 mg / ml.

Tadalafil * (Tadalafil *)

Farmacologische groep – versterking van toezichthouders

Nosologische classificatie (ICD-10)

›› F52.2 Onvoldoende genitale respons

Latijnse naam – Tadalafil *

Chemische naam

(6R, 12aR) -6- (1,3-benzodioxol-5-yl) -2-methyl-2,3,6,7,12,12a-hexahydro-2-methylpyrazino [1 ‘, 2’: 1, 6] pyrido [3,4-b] indool-1,4-dion (als hydrochloride)

Brutoformule – C22H19N3O4

CAS-code – 171596-29-5

Beschrijving: Selectieve remmer van cGMP-specifieke fosfodiësterase type 5 (PDE5). Kristallijne vaste stof. Vrijwel onoplosbaar in water, zeer weinig oplosbaar in ethanol. Molecuulgewicht 389.41.

Voorspelling voor marktontwikkeling voor energieregelaars in 2008-2012.

Nauwkeurige beoordeling van de prevalentie van ED (erectiestoornissen) in de wereld is bijna onmogelijk. De in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk verkregen gegevens zijn echter zeer nauw en kunnen als evaluatiecriterium voor deze indicator dienen. Erectiestoornissen onder mannen leeftijd 40-70 jaar komen voor bij 52% (complete ED – 10%, matige – 25%, minimale – 17%).

Opgemerkt moet worden dat de studies voornamelijk werden uitgevoerd voor patiënten ouder dan 40 jaar. Het volgende is een leeftijdsgroep van mannen die lijden aan impotentie (ED):

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *